За мен високата избирателна активност и ангажирането на обществото с

...
За мен високата избирателна активност и ангажирането на обществото с
Коментари Харесай

Кирил Добрев в Габрово: БСП трябва да даде пример с висока избирателна активност

" За мен високата изборна интензивност и ангажирането на обществото с Българска социалистическа партия, като опция на ГЕРБ, е най-важната част от вътрешнопартийния избор. Трябва да покажем, че Българска социалистическа партия е демократична и съвременна партия и може да даде образец по какъв начин се организират едни естествени и спокойни избори ”. Това сподели по време на визитата си в област Габрово заместник-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

" За последните 10 години, откогато ГЕРБ е на власт, изборният развой беше тотално дискредитиран - задраскани протоколи, невалидни бюлетини, липса на съответна информация и други Пред Българска социалистическа партия стои предизвикването да направи избори, които да са за образец ”, добави Кирил Добрев и акцентира, че левицата има опция да покаже на страната какво значи либерален и добре проведен избор.

По-рано денем Добрев беседва с кмета на община Дряново - Трифон Панчев. " Винаги съм давал Трифон Панчев за образец по какъв начин, когато имаш предпочитание и работиш доста - успеха ти е сигурна, без значение в каква конюнктура си подложен. Трифон е един от младите ни кметове, които занапред ще се потвърждават, само че аз имам вяра в неговата предвидливост и желанието му дряновци да имат по-добро ръководство. " - акцентира Кирил Добрев. При визитата му се включи и националният представител от района Кристина Сидорова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР