За мен този трети вот на недоверие е част от

...
За мен този трети вот на недоверие е част от
Коментари Харесай

Тома Биков: Вотът на недоверие е част от абсурдна поредица

За мен този трети избор на съмнение е част от една неуместна поредност.

Това съобщи пред БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„ За първия сътрудниците от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи преговаряха и писаха претекстове два месеца, а най-после се скараха. Вторият беше единственият избор на съмнение в новата ни история, в който тези, които го внесоха, отхвърлиха да го защитят в пленарна зала, а в този момент има трети, който е обвързван с тематика, която е подложена на публично разискване и с планове на здравния министър “, разяснява той.

По думите му вотът на съмнение е преждевременно, а ненапълно и несъответстващо деяние на Българска социалистическа партия.

„ Ще загубим един парламентарен ден в неправилен спор, тъй като дебатът, когато по този метод е подложен въпросът, се обезсмисля още преди да е почнал. Очакваме дебата в зала, с цел да разберем каква е мотивацията на опозицията. Доколкото разбирам, двете опозиционни партии пък имат разнообразни мотивации “, счита още той.

Той разяснява и убийството на Виктория Маринова.

„ Безспорно е ужасяващо и непоносимо закононарушение, само че този вид закононарушения се разкриват в към 95% от случаите “, разяснява политикът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР