За мен това е една добре управлявана манипулация, за да

...
За мен това е една добре управлявана манипулация, за да
Коментари Харесай

Експерт обясни защо точно сега се сгромоляса „Томас Кук“

„ За мен това е една добре ръководена операция, с цел да се случи това тъкмо през септември ”, съобщи Йордан Йорданов

Какво чака родните туроператори след банкрута на " Томас Кук "? Разчетите сочат към 50 милиона загуби.  

" Тъжно е, че този пожар ще изгори доста от дребните представители в областта на туризма у нас. Някои ще банкрутират сигурно. Лошото е, че доста от аниматорите и екскурзоводите просто няма да си получат заплатите.  

Това значи, че следващата година мъчно може да ги накараме да работят в България ". Това сподели зам.-председателят на Управителния съвет на " Сдружение Туризъм " Йордан Йорданов пред Bulgaria on Air.  

" Може би преди да банкрутира някоя банка също не може да допуска какво ще се случи. Трябва да се престуктурират цели на компаниите след банкрута на " Томас Кук ", разяснява той.  

" Имаме дипломатически контакти с Англия. Българският бизнес има контакти с Лондон, ние би трябвало да поддържаме връзка доста деликатно с тези огромни играчи. Германски, френски, полски ползи също са наранени ", сподели още Йорданов.  

" За мен това е една добре ръководена операция, с цел да се случи това тъкмо през септември. Всяка страна потегли да мисли по какъв начин да избавя личния си бизнес. За мен не е инцидентно, че тъкмо в този момент - през септември - е крахът на " Томас Кук ", заключи Йорданов. / flagman.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Collector (преди 1 секунда) Рейтинг: 60355 | Одобрение: 49320 Добре, че ние нямаме какво да спасяваме. Само хранилища и градежи! COLLECTOR OF ENVY AND HATRED ООД Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР