“За мен това беше една репетирана сценка, нямаше искреност и

...
“За мен това беше една репетирана сценка, нямаше искреност и
Коментари Харесай

Бившият свекър на убитата Виктория: Северин не показа искреност и разкаяние

За мен това беше една репетирана сценка, нямаше откровеност и разкайване “. Това сподели в ефира на БТВ свекърът на грубо убитата Виктория Маринова във връзка присъдата на килъра ѝ Северин Красимиров от 30 години отнемане от независимост.

„ 30 години е максимума по закон. Искам да благодаря на прокуратурата и съда за присъдата. Но това ли е? Трябва да се допише още една алинея, с цел да не може упрекнатите в тежки закононарушения, да не могат да се възползват от прословутата глава 27 от Наказателен кодекс, за намаляване на присъдата “, разяснява възрастният човек.

„ За положително или неприятно това е по закон. Сила да го погледна в очите имам, това няма да промени нищо. Целият този смут щях да го преживея още веднъж “, това пък сподели някогашният брачен партньор на Виктория - Свилен Максимов.

Относно малките врати в закона за облекчение на присъдите при признание на виновност, той съобщи: „ Нито един човешки живот не коства толкоз. Тези три обвинявания можеха и трябваше да са повече, само че ние като общество би трябвало да се замислим. Какво ще се промени? Дали единствено годините са отмъщение? Този човек не би трябвало ли да бъде превъзпитан? “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР