За мен смъртната присъда е най-сигурната гаранция, че убиецът след

...
За мен смъртната присъда е най-сигурната гаранция, че убиецът след
Коментари Харесай

Джамбазки: Смъртната присъда е гаранция, че убиец няма да излезе на улицата с брадва

„ За мен смъртната присъда е най-сигурната гаранция, че килърът след известно време няма още веднъж да излезе на улицата с секира ”. Така евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява тематиката за жестоките закононарушения и законовите промени, които партията му предлага. В ефира на „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” той съобщи, че би трябвало да отпадне опцията за съкратени правосъдни процеси против причинителите на тежки закононарушения и да се вкара химическа кастрация за изнасилвачите.

„ На такива хора не би трябвало да се разрешава да повтарят действията си. Не би трябвало да могат да се възползват от малки врати в закона. И нямам рационално пояснение за какво не се вършат законови промени и не се вкарват по-тежки присъди за причинителите на жестоки закононарушения ”, безапелационен бе Джамбазки.

Той разяснява и тематиката за изказванието на новоизбрания ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че Старият континент би трябвало да стане безпристрастен до 2030 година „ Това значи, че България би трябвало да понижи до нула излъчванията, които се създават от въглищните ни централи ”, разясни Джамбазки. И изрази мнение, че държавното управление ни не би трябвало да поема сходен ангажимент.

„ Въглищата са единственият самостоятелен български източник на сила. В този бранш са заети към 62 000 души ”, сподели още евродепутатът. И добави: „ Не можем да построим ограда за въздуха. Криворазбраната екологична сопа, която се размахва над България, ще остави доста хора без работа и ще нанесе вреди, доста по-сериозни от тези от пакета „ Мобилност ”.

Джамбазки разяснява и идния локален избор. Той сподели, че във Вътрешна македонска революционна организация към момента текат диалози, само че най-вероятно партията ще издигне собствен личен претендент за кмет на София. „ Има късмет и това да съм аз. Не ме е боязън да застана против Фандъкова и Манолова – почитам и двете, работил съм с тях ”, приключи Джамбазки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР