За мен са обезсърчаващи думите на Радев. Когато страната ти

...
За мен са обезсърчаващи думите на Радев. Когато страната ти
Коментари Харесай

Арман Бабикян: За мен думите на Радев са обезсърчаващи

„ За мен са обезсърчаващи думите на Радев . Когато страната ти е атакувана, естествената реакция във вменяемите политически общества е сближение. Независимо от разликите. Ако пък са ти политически отрочета, както стана дума по-рано, още по-малко. Сплотяват се несплотими множители, когато си нападнат. А ние явно сме. Чухме от Радев „ открития “, че има война, че има риск да стартира – тя тече към този момент 3 месеца. Глобална можеше да стане от първия миг, в който Путин или външният му министър загатнаха, че могат да си поиграят с нуклеарното копче. Това не го е направил Кирил Петков, а Путин . В изявлението на Радев не чухме никакви открития, като се изключи че войната е доста неприятно нещо и някакви шарлатани търкат ръчички като в остаряла подигравка в „ Работническо дело ”. Това съобщи PR специалистът и някогашен народен представител Арман Бабикян в ефира на.

" Обвиняват се страни за това, че подкрепят нападнатия, нещо такова прозира и в изявлението на нашия президент, което за мен е в действителност неясно, в случай че въоръжена група мъже нахлуе в Президентството, явно трябваше да си стоим у дома, с цел да не бият хора зад колоните, може би трябваше да не им пречим, да не въвличаме другите, само че ние ще се въвличаме всякога ", уточни той.

" Да си дадем сметка какво се случи с предния деспот преди 70 година, който настояваше, че другите народи са му длъжни, а неговата е висша или, че няма украински народ – тогава да не би Сталин да не получи 14 000 самолета от Съединени американски щати, 20 000 танка, 2000 локомотива и т. н. Хубаво е да си ги спомнят тези неща нашите обичани путинофили, с цел да си дадат сметка, че когато някой е нападнат тези хора са помагали и тогава, още веднъж против деспот с налудничави мисли – в този момент вършат същото ", съобщи още Бабикян.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР