За мен ролята, която трябва да изиграе Васил Божков, е

...
За мен ролята, която трябва да изиграе Васил Божков, е
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Ролята на Божков е свързана с местните избори. Не е важно защо се върна сега, а с кого е сключил сделка

" За мен ролята, която би трябвало да изиграе Васил Божков, е обвързвана с локалните избори ". Това съобщи в утринния блок на БТВ престъпният психолог Росен Йорданов.

"  Иначе хрониката на събитията би трябвало да стартираме може би от атентата против Иван Гешев, след това да минем през визитата на президента в ЮАР, след това да минем през убийството на небезизвестния Къро, със скоротечното линчуване на основния прокурор, по-късно по този начин наречената сглобка, кандидатирането на Васил Терзиев за кмет на София и финалът - убийството на Алексей Петров. Моята нечиста сделка е следната: Г-н Божков има известност на човек, който в никакъв случай не играе в неуговорени мачове. Обикновено целия му обществен облик, без значение какви източници са употребени, е обвързван с това, че той обича да играе уговорени мачове и както се вижда от обвиняванията на прокуратурата той дълго време си е уговарял мачовете свързани с неговия бизнес. Има информация, че той си е уговарял мачовете и с хора свързани с Путин, ставаше дума за неговите връзки с Пригожин, желанието му да влага в Грузия, в Крим. В този смисъл Божков е имал дълги връзки с дълбоката страна. Ще забележим какво ще се случи на неговото обжалване. Ключовият въпрос за мен не е за какво в този момент се върна, а с кого е сключил договорка. Според мен го е направил с хора от дълбоката страна, Държавна сигурност. Божков постоянно е имал връзка с Държавна сигурност. Алексей Петров също. Държавна сигурност е една сносно проведена система от връзки и хора, които ще забележим в този момент дали имат свои представители в правосъдната система и Божков някой му е предложил уречен мач, а той би трябвало да изиграе напълно друга бутафорна роля ", счита той.

" Колкото до локалните избори, не мисля, че Божков има късмет да завоюва локалните избори, а по-скоро посредством кандидатурата на Васил Терзиев, който има тежко Държавна сигурност минало, това е огромната цел - обществото да одобри хора с сходна биография ", съобщи още Йорданов. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР