За мен оставката на шефа на пътната агенция Светослав Глосов

...
За мен оставката на шефа на пътната агенция Светослав Глосов
Коментари Харесай

Инж. Ясен Ишев: Оставката на шефа на пътната агенция е изненадваща

" За мен оставката на шефа на пътната организация Светослав Глосов беше изненадваща ", сподели пред БНР инж. Ясен Ишев – ръководител на Научно-техническите съюзи. Той напомни другите две оставки от организацията предходната седмица и казаното от инж. Глосов, че се чакат още отстранявания:

„ За мен това е едно вдишване на отговорност за нещо, което няма да се вкара в периодите, които са планувани. Виждаме, че се основава един безпорядък в закупуването на винетки. Това води до загуба и на средства. Би следвало тези хора да си довършат работата, а по-късно да се мисли дали да се справили добре и да им се дава оценка. Сега като ги отстраняват, какво се случва – кой ще ги замести? Ще дойдат още по-неподготвени хора, които не са в час с нещата. В Управителния съвет остава единствено инж. Дончо Атанасов. На него ще му бъде извънредно мъчно “.

В предаването " Хоризонт до обед " инж. Ишев бе безапелационен, че не е задоволително да се поеме единствено политическа отговорност. " За да има резултат нещо, което не приключва с упования край, би трябвало да има и някаква друга отговорност. Това, че всеки си носи оставката в джоба го чуваме. И какво от това? ", добави той.

Експертът счита, че би трябвало да се потърси мнението на фирмата-изпълнител. Според него те имат да кажат основни неща и да обяснят повода за забавянето.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР