За мен няма съмнение, че инцидентът се дължи на неграмотност

...
За мен няма съмнение, че инцидентът се дължи на неграмотност
Коментари Харесай

Георги Панайотов няма да търси обезщетение от Луфтханза за отказа да придружи сина му

За мен няма подозрение, че случаят се дължи на неначетеност и безхаберие, разяснява посланикът в Съединени американски щати

Посланикът на България в САЩГеорги Панайотов разяснява случая с анулираната услуга “придружаване на малолетен пасажер ” на самолетната компания " Луфханза ".

По-рано през днешния ден той описа, че авиопревозвачът ненадейно е отменил декларирания от него ангажимент с претекста, че България е част от Руската федерация.

Така Тео - 12-годишният наследник на дипломата се оказва без компаньон на летището във Франкфурт.

Ето и развоя на историята към този миг и още от думите на Панайотов:

Благодаря на всички за съчувствието по казуса със съдействието за 12-годишния ми наследник по време на полета му през Франкфурт за София. Признателен съм за готовността на толкоз доста хора да поддържат един обезпокоен татко.

Както писах, екипажът на самолета е оказал помощ на Тео да стигне до самолета за България и сега той чака да се прибере вкъщи.

Даденото от самолетната компания пояснение, че услугата “придружаване на малолетен пасажер ” е анулирана, тъй като България е част от Русия, е неуместно и скандално, само че нямам никакво желание да диря обезщетение. Със сигурност, обаче, ще желая пояснение. Благодаря и за интереса от страна на медиите, само че по този случай избирам да нямам медийни участия.

За мен няма подозрение, че случаят се дължи на неграмотност/полуграмотност/безхаберие. Което е доста неприятно, само че не е трагично, камо ли пък трагично. Дано Тео го схване като житейска закалка и нека да не се случва на никого!

И единствено две думи към тези, които, даже в този случай, не съумяха да надмогнат злобата, била тя персонална или на политическа основа - пробвайте се да бъдете положителни, да бъдете умни, колкото и да е мъчно, пробвайте се да бъдете съпричастни към тези, които са в неволя. И погледнете по-далеч от носа си. Светът е огромен и забавен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР