За мен няма разлика между различните власти, всички хора сме

...
За мен няма разлика между различните власти, всички хора сме
Коментари Харесай

Петков: Като премиер ви обещавам, че за средствата няма да има разлика кой кмет от коя партия е

„ За мен няма разлика сред другите управляващи, всички хора сме дружно , тъй като единствено по този начин може да реализираме всички неща, които сме дали обещание на тези, които са ни се доверили “,, това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на откриването на Национално съдружие на общините в Република България (НСОРБ).

По думите му цяла Европа е затруднена поради енергийна рецесия и недоволството от инфлацията се вижда на всички места, „ само че дружно се оправяме досега относително добре “.

Той съобщи, че у нас още от днешния ден и през идващите седмици плановете от Плана за възобновяване и резистентност потеглят.

„ Като министър председател на България ви давам обещание, че няма да има разлика кметът от коя политическа мощ е. Всички сме българи, няма да има разлика, няма да има разделяне, разпределението на средствата ще бъде поравно и транспарантно. Независимо кой кого харесва. Да няма никой изостанал обратно. Между бистрота и равнопоставеност и работа дружно се надявам, че ще имаме невиждан триумф в развиването на България. А изчиствайки системата от корупцията, тези средства ще отидат, където би трябвало “, уточни Петков.

Гласът на България ще се чува мощно оттук насетне, добави той.

Очаквайте още детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР