За мен някои назначения на служебното правителство будят въпроси, тъй

...
За мен някои назначения на служебното правителство будят въпроси, тъй
Коментари Харесай

Лорер: Някои от хората, назначени от служебното правителство, са работили с ГЕРБ -

" За мен някои назначения на служебното държавно управление будят въпроси, защото те са на хора, които са работили интензивно с ГЕРБ преди този момент ", сподели пред бТВ някогашният министър на нововъведенията и растежа от кабинета на Кирил Петков Даниел Лорер.

Той регистрира, че някои от кадровите смени, направени от служебния кабинет, са верни, тъй като всеки министър има право да избере политическия си кабинет и даде образец със промяната на регионалните шефове. Други от промените обаче по-думите му са ненужни и неправилни, изключително на фона на това, че държавното управление на Гълъб Донев е с небосвод на работа от два месеца. Лорер напомни, че единствената задача на служебните кабинети е да обезпечат почтени и обективни избори.

Той счита, че служебното държавно управление поправя работата си по отношение на публичното мнение и даде образец с енергийната политика, която, както той твърди, не би трябвало да се трансформира в разграничителна линия в обществото.

Той загатна още, че назначените от Радев министри могат да работят, съобразявайки се с непозната воля:

" От нашия опит със служебното държавно управление мога да споделя, че всеки един министър има своята воля и може да упражнява своята власт според от това по какъв начин се усеща в своето министерство. Надявам се сегашният екип на президента да работи по отношение на въжделенията на всеки един от тях. "

Лорер заяви, че листите на " Продължаваме промяната " се фиkализират. Той нито отхвърли, нито удостовери дали ще води листата във Варна.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР