За мен не е правилно, че премиерът Борисов реши да

...
За мен не е правилно, че премиерът Борисов реши да
Коментари Харесай

Добрин Иванов за болничните: Докато прецакването на системата е национален спорт, България ще е най-бедна в Европа

За мен не е вярно, че министър председателят Борисов реши да не внесе предлагането, при което първия ден от болничните не се заплаща. Чудя се по какъв начин да разясня новината, опасявам се да не би да употребявам неприлични думи в народен ефир. Всъщност бих цитирал финансовия министър, който неотдавна сподели, че българинът гледа на страната като на непознато тяло и до момента в който това по какъв начин да излъжеш системата е народен спорт и до момента в който ръководещите слушат гласовете на тези, които викат най-силно и плашат с митинги, а не на тези, които проучват проблемите и оферират решения, България ще бъде най-бедната страна в Европа и Европейски Съюз. Това коментира Добрин Иванов, ръководител на АИКБ, в предаването " Лице в лице " по бТВ.

" Само не ми казвайте, че в случай че страната ми заплати един ден болничен, ще рухне ", отвърна го водещата на предаването Цветанка Ризова.

" Проблемът е налице. Увеличили са се болничните дни два пъти за към 6-7 години и ще продължат д а се усилва. И този сигнал, който излъчва управляващат коалиция с това оттегляне, е, че под напън на синдикатите ние няма да наприм промяна и най-вероятно тези злоупотреби ще продължат ", добави Иванов. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР