"За мен не е изненада, че управляващите отложиха решението да

...
"За мен не е изненада, че управляващите отложиха решението да
Коментари Харесай

Марешки за партийните субсидии: Който е направил добрини, не се притеснява да работи и без тези пари

"За мен не е изненада, че ръководещите отложиха решението да понижим дотациите за партиите. По всичко личеше, че ще стане по този начин. Статуквото не желае да се раздели с тези суми. Важно е да напомня, че това не са пари на партиите, това са пари на данъкоплатците ", съобщи Веселин Марешки, водач на Воля.

"И българите желаят против тези 11 лв. на глас да получават съответни политики, които да им усъвършенстват живота. Такова нещо обаче не се случва. Ето за какво народът изиска да няма дотации. Пълен фалш е "притеснението ", стартирано през последните дни по всички медии, че олигарси щели да си напазаруват партии. Такива зависимости има от години в задкулисието, макар огромните дотации.

Воля остава на позиция за понижаване на държавните пари за партиите. Всяка стъпка в тази посока е вярна. Воля влезе в Народно събрание без помощ от страната, с поддръжката на народа. Който има хрумвания, който е направил добрини на хората, не се тормози да работи и без тези пари ", споделя Марешки в своя позиция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР