За мен най-важното е да съм здрав. Животът е низ

...
За мен най-важното е да съм здрав. Животът е низ
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Соросоидната атака срещу Фандъкова трябва да спре

За мен най-важното е да съм здрав. Животът е низ от хубави и неприятни събития. Като цяло аз би трябвало да бъда доста благополучен човек.

Това сподели в предаването "Тази неделя " по БТВ депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който в петък стана на 67 години. "От дребен животът ми предложи доста компликации. Останах сирак, израснах в сиропиталище. Всичко, което се случи с мен до през днешния ден, съм удовлетворен. Правил съм изложения на всеки един континент, което е нещо неповторимо. Не скърбя за политиката. За мен това е специалност. Там влязох поради другарските си връзки с премиера. Вчера се чухме. Нашите връзки са прелестни. Аз обичам приятелите си и държа на тях. 15 години се пробвам да оказа помощ на премиера с каквото мога ", разкри той.

"С Волен Сидеров сме другари от доста години. Няма проблем. Когато нахлу в НАТФИЗ, аз му споделих в очите, че е позор за нацията. Това не може да наруши духовното ни другарство. Мен Бойко Борисов ме вкара в ареста за това, че съм бил служител на реда, а аз изобщо не го бях докоснал. Целта беше да ме окалят. Цял живот са ми лепили етикети - мултак, хулиган. После с Борисов се прегърнахме и се разбрахме. Когато си мъжага, ще забравиш дребното, с цел да върви огромното. Това е повода и да стана министър. Днес има музей, има Ларго ", сподели още Сидеров.

"Разходих се по Графа, тъй като и там се случват същите неща като при мен. Преди години снимаха всяка една плочка и камъче на Ларгото. Сега е същото с Графа. Тези офанзива идват от еднакъв адрес и той е Соросоиден. Никога "Граф Игнатиев " не е бил в такова положение. Нормално е от 5 000 плочки да има една дефектна. Ще я сменят. Трябва да спрат да снимат едно и също всеки ден. Тази офанзива е против Йорданка Фандъкова. Тези хора не са свършили нищо цялостен живот. Тези хлапета не помнят, че в София нямаше детски градини. Фандъкова построи 60. Улиците бяха отвратителни, а в този момент всеки вижда по какъв начин наподобяват. Това го изискуем на Йорданка Фандъкова. Тази офанзива би трябвало да спре ", безапелационен беше Вежди Рашидов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР