За мен най-страшното и недопустимо деяние, което вчера властта извърши,

...
За мен най-страшното и недопустимо деяние, което вчера властта извърши,
Коментари Харесай

Журналистка: Защо властта пусна частни охранители сред протестиращите?

За мен най-страшното и неприемливо действие, което през вчерашния ден властта извърши, беше да пусне частни охранители измежду протестиращите, в обществената мрежа фейсбук и ползва фотография към поста си. 

 АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА) АЕЖ: Журналистът Димитър Кенаров е обект на полицейско принуждение, ритан е в главата и лицето (СНИМКА)
Асоциацията на европейските публицисти - България остро осъжда противозаконния арест и полицейското принуждение над журналиста и публицист Димитър...
Хора с татуировки и знаци на черепи като този от фотографията, на чието лого написа “One shot. One kill. I decide. No remorse. ” В превод “Един изстрел. Едно ликвидиране. Аз вземам решение. Без разкайване. ”
КОЙ, запитвам КОЙ разреши тези хора, които не попадат в системата на Министерство на вътрешните работи, да обезпечават публичната сигурност?! КОЙ пусна служители на реда без номера против протестиращите, да обгазяват и да бият, без да могат да бъдат разпознати и да им се носи отговорност?!
Никога никоя власт не е правила сходно нещо. Никога никоя власт не е насъсквала анонимни биячи против спокойно протестиращи. Това е най-малко за две оставки - тази на вътрешния министър и на шефа на Министерство на вътрешните работи. След подобен срам всеки кабинет губи легитимността си и има единствено един излаз - да се отдръпна, написа още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР