”За мен като министър на отбраната и вицепремиер Българската армия

...
”За мен като министър на отбраната и вицепремиер Българската армия
Коментари Харесай

Каракачанов намеси ”гей парадите и еднополовите двойки” в дебата за старата съветска военна техника

”За мен като министър на защитата и вицепремиер Българската войска е най-важна и е най-голямата ми грижа, до момента в който за ”Демократична България “ преди всичко е да приветства гей-парадите и да се грижи за „ правата на еднополовите двойки “. Но самият факт, че улисани в многочислените си акции в поддръжка на гейовете, са намерили време да упоменат и Българската войска – това е един в действителност позитивен факт”. Така военният министър Красимир Каракачанов разяснява позиция на предшественика си Велизар Шаламанов от ”Демократична България”.

Бившият боен министър разяснява положението на остарялата руска техника, която към момента е на въоръжение в българската войска.

Шаламанов напомни, че се навърши една година от злополуката на единствения ни летящ вертолет Ми-17, при който починаха двама военни.

”Вече една година от предоставеното на Военна прокуратура досъдебно произвеждане няма " ни новина, ни кост “. Никой към този момент не загатва за злополуката, за аргументите, за летците, за отговорните и за виновните. Всичко беше ”заметено под килима “ за да бъде забравено, а виновността и отговорността – размити”, разяснява Шаламанов.

Той прикани прокуратурата и съдът да посочат отговорните и те да получат обективни присъди, с цел да не даваме такива свидни жертви в бъдеще. Според него най-вероятната причина е техническа щета на опашния винт или на неговото задвижване, породена от вътрешна ”умора на материала “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР