За мен категорично вървим към избори. Повече на това хоро,

...
За мен категорично вървим към избори. Повече на това хоро,
Коментари Харесай

Борисов бесен на ПП-ДБ: Вървим към избори! Повече на това хоро, с тези хора, по този начин – никога

За мен изрично вървим към избори. Повече на това хоро, с тези хора, по този метод – в никакъв случай! Няма излаз от обстановката. Избори! Изходът го завършиха през днешния ден.Това сподели пред публицисти водачът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Букурещ на серия от срещи със съпартийци от европейското семейство на партията – ЕНП.
„ Кое наложи, през днешния ден до момента в който сме тук, да се подаде оставка? Не виждам за какво се отнесоха по този нахален метод с всички в Народното събрание. Денков пристигна, хвърли си оставката. Питам моите некоалиционни сътрудници: по този начин ли се отстоява държавно управление? Така ли се дава отговор на рецензията? С кое лице застанахме ние сутринта, с цел да кажем, че това държавно управление би трябвало да продължи? Затова ли го направиха до момента в който знаят, че ни няма? Можеше на 7-ми, 8-ми, когато си дойдем. Защо бързаха да го създадат? Защо е това пренебрежително отношение Обяснението за мен е единствено едно. Като чух и Асен Василев през днешния ден, който си сменил и заместник-шефа на „ Митниците “ и споделил, че ще има козметични промени единствено в новия кабинет, ще ви кажа: в случай че няма радикални промени в кабинета, регулаторите и в правосъдната система – ние няма да участваме! “, безапелационен бе той.
„ С държанието си през днешния ден те ни пратиха в ръцета на президента Радев. От него към този момент зависи всичко. Защо беше нужно да съсипят държавното управление през днешния ден и часовникът да цъка в ръцете на Радев? Вече от президента Радев зависи по кое време ще са изборите, по кое време ще са консултациите. Ако Радев не беше благородник, можеше да ни назначи консултациите на следващия ден. Има право. Тези хора играят единствено една игра – да излезе, че ГЕРБ е отговорна за това, че отиваме на избори. Понеже не желая да излизам отговорен, съм изпратил с техните дами дамски екип. Ако намерят съществено решение за кабинета, ще отида да се подпиша. Те през днешния ден предопределха по какъв начин ще се развият нещата. Не виждам положително решение на този цикъл за ротация “, сподели още водачът на ГЕРБ, предава novini.bg.
„ Щом желаят избори, а те ги желаят, желаят и предизвикат, само че желаят да кажат че е поради ГЕРБ. Защо? Защото искахме наедно министри с тях, с цел да носим отговорност. Съжалявам за тона, само че те го предизвикат “, добави още Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР