За мен изглежда все по-вероятно българските граждани, вместо някаква увереност

...
За мен изглежда все по-вероятно българските граждани, вместо някаква увереност
Коментари Харесай

Ганев, ДБ: Българските граждани може да получат избори и след края на годината

„ За мен наподобява все по-вероятно българските жители, вместо някаква убеденост и успокоение, да получат избори освен отсам до края на годината, а избори и по-късно. ” Това предвижда в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS  икономистът и народен представител от Демократична България Георги Ганев.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 432
Той призна, че не може да си показа вариант след възможни последващи избори, който да не бъде последван от парламент без опция да сформира държавно управление. „ И отиваме на нови избори посред зимата, посред война и посред инфлация и с повишаващи се цени на енергийните запаси. Но това е ситуацията. Сегашната съпротива реши да вкара България  в тази въртележка, ” безапелационен е Ганев.

За спомагателните 760 млн. лева, гласувани от опозицията през вчерашния ден над обновения бюджет, той уточни: „ Рискът, който през вчерашния ден приеха с това гласоподаване, е голям. Дори в годините, в които най-вече е бил делът на събран Данък добавена стойност към общия Брутният вътрешен продукт, дори  в години, в които  дефицитът по настоящата сметка или превишението на вноса над износа е било доста по-огромно, в сравнение с е сега, даже тогава в никакъв случай не е събиран Данък добавена стойност повече от десет цяло и малко % от Брутният вътрешен продукт. При тези 16 милиарда, които те гласоподаваха, че щели да постъпят в бюджета, това значи Брутният вътрешен продукт над 160 милиарда лв.. Нито един от сътрудниците няма такава прогноза. Въпреки това, те много бодро одобриха, че тези 760 млн.лв. ще се появят отнякъде и ги разпределиха с много огромна  увереност. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР