За мен Европа е най-доброто място за живеене. Най-добрият български

...
За мен Европа е най-доброто място за живеене. Най-добрият български
Коментари Харесай

Борисов: Нинова и Йончева паднаха много!

" За мен Европа е най-хубавото място за живеене. Най-добрият български политик отвън ГЕРБ е Ангел Джамбазки. На дърти години почнах да пуша, 50 години не пуших, само че в този момент започнах и ще го унищожавам този недостатък, тъй като интелигентен човек не може да пуши. Аз съвсем не почивам и предишното лято беше същото. Срамувам се от това, което направихме последния месец с жилищата, тъй като това ни орони престижа, само че повече няма да го позволи ". С тези отговори на блиц въпроси стартира присъединяване на премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването " Здравей, България " по Нова тв. 

" Минималната работна заплати в никакъв случай няма да стига, само че колкото повече сътворяваме работа, толкоз повече се подвигат надниците. Германия работи най-вече и поради това е най-богата ", сподели още министър председателят. 

" Опонентите ни не се занимават в евроизбори, а единствено с компромати ", разяснява още Борисов. Той отхвърли с думите: " Не думай " въпроса с изказванията на Елена Йончева за друга къща, която Борисов има нелегално. И изясни, че има единствено една къща в Банкя. " Там съм роден, там пребивавам и там ще умра ", сподели Борисов. И допулни, че покрива, който Йончева демонстрира на фотография в действителност е зайчарник. Ядосан от лъжливите изказвания, министър председателят сподели нотариалния си акт и платените данъчни заявления. " В тази пристройка към къщата в този момент заставам аз, откогато децата пристигнаха при мен и се родиха бебетата, те живеят в горната част, само че аз също съм независим човек, при мен идват хора и аз би трябвало да имам място, където да ги посрещам и тъкмо тази пристройка е това място ", разяснява Борисов. Правиха ми 15 години проверка, пристигнаха данъчни и всичко ревизираха, дори и лятната кухня ", сподели още министър председателят. 

" Аз имам двама първи братовчеди, на татко ми на брат децата. Не съм ги чувал и живдал тези хора от 30-40 години ", сподели още премирът. 

" Аз съм се родил на тази морава, където в този момент пребивавам и там имаше единствено животни, които пасяха, нищо друго, къщи нямаше ", сърдит разяснява Борисов и продължи: ". Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова и Елена Йончева към този момент претърпяват огромно проваляне, доста паднаха и доста се унизиха ".  

" Ходил съм в Барселона, само че всички познават тези хора, да вървят да си ги наерят ", разяснява Борисов. " Тези хора споделяха, че щерка ми кара Богати, скъпата кола, а тя лежеше бременна в осмия месец в Банкя, това отново беше неистина ", сподели още Борисов. В Барселона съм бил когато бях кмет веднъж, разяснява министър председателят. 

" Комитет за Държавна сигурност (на СССР) когато вършат компромати в учебниците си, споделят, че би трябвало да има добре подбрани истини и по-късно всички останало се манипулира ", изясни министър председателят. " Нека престам към този момент с лъжливите изказвания, това е ужастно ", приключи тази тематика Борисов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР