"За мен Европа е най-доброто място за живеене. Извън ГЕРБ

...
"За мен Европа е най-доброто място за живеене. Извън ГЕРБ
Коментари Харесай

Премиерът призна кой е най-големият му порок и кога се е разплакал за последно

"За мен Европа е най-хубавото място за живеене. Извън ГЕРБ е обичаният ми политик е Ангел Джамбазки ". Това призна в ефира на Нова телевизия министър председателят Бойко Борисов, отговаряйки на блиц въпроси от страна на водещите на утринния блок

Най-големият ми недостатък е това, че на дърти години почнах да пуша. Пак ще го унищожавам този недостатък. Умен човек не може да пуши.

Нямам най-хубав другар и не съм почивал предишното лято. Всеки ден може да видите прессъобщенията къде съм бил ", разкри още за себе си министър-председателят.

"Гордея се с доста неща, няма да ни стигне времето да ги изброя. Срамувам се от това, което направихме последния месец с тези нелепости, тъй като тежко ни орониха престижа и престижа. Убеден съм, че няма да се повтори и всеки си е извадил поука. Човешко е да се сгреши и да се елементарни ", разяснява Борисов.

"Минималната работна заплата в никакъв случай няма да стигне. Последно се разплаках, когато майка умря. Живея със заплатата си, превозът ми е безвъзмезден. В момента пребивавам с децата и внуците ", добави Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР