За мен ефективността на жените в обществения живот е неоспорима

...
За мен ефективността на жените в обществения живот е неоспорима
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Ефективността на жените в обществения живот е неоспорима

За мен успеваемостта на дамите в публичния живот е неоспорима и това важи изключително при разрешаване на спорове, превъзмогване на рецесии, осъществяване на разговор и взаимни старания за определяне на мира. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева при започване на полемика на тематика „ 20 години – дамите, мирът и сигурността “.

„ За мен е чест и наслаждение на Малка Богородица да се съберем толкоз доста дами. Приветствам и господата, които през днешния ден са тук. За тематиката, която през днешния ден ще разискваме – 20 години дамите, мирът и сигурността.

Тази полемика за мен е значима, с цел да можем да очертаем още един път ролята на дамите в Министерството на защитата, в бранш „ Сигурност “ и във всички сфери на политическия, икономическия и обществения живот.

За мен е наслаждение и чест да ви поздравявам с добре пристигнали на полемиката във връзка 20-ата годишнина от Резолюцията 13.25 на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

В началото желая да посочи огромното значение, което придаваме на този конгрес, тъй като той има за цел да осведоми за ролята на дамите в системата на сигурността и защитата и да обори тези, които оспорват приноса им, омаловажават и слагат под подозрение присъединяване им в мироопазващи задачи.

Убедена съм, че ще достигнем до общото схващане, че дамите в униформа със своите качества, качества, умения, със своя издръжливост, мъжество, мощ на духа и възприятие за мярка способстват за салдото при създаването на съответни, новаторски подходи за разрешаване на спорове във всички сфери на живота.

Това е изключително значимо за сферата на сигурността и защитата, чиято успеваемост от ден на ден зависи от способността да се вземат законосъобразни и изобретателни решения по целия набор на провокациите: политически, стопански и обществени “, добави ръководителят на Народното събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР