“За мен едно от най-големите удоволствия в “Полицаите от края

...
“За мен едно от най-големите удоволствия в “Полицаите от края
Коментари Харесай

Геро и Стефания: Радваме се, че “Полицаите от края на града” ни събраха на екран

“За мен едно от най-големите удоволствия в “Полицаите от края на града” е работата ми със Стефи. Ние се познаваме от доста години хубаво е да попаднеш на сътрудник, с който сте на едни талази, на един тон”, показа Герасим Георгиев – Геро в “Здравей, България”.

“Много значими са сюжетът и екранното партньорство. Ако няма кой да ти подаде вярната страст, ти отново ще изиграеш своята роля, само че ще бъде друго.Хубаво е, че в екипа на сериала има като цяло атмосфера. Работихме с доста младежи, които ме изненадаха какъв брой са проведени и вършат нещата да се случват”, добави го Стефания Колева.

Двамата обичани артисти се трансфораха в екранно семейство в хитовият български комедиен сериал на NOVA - “Полицаите от края на града”. Историята и облиците в поредицата завоюваха сърцата на феновете, на които следва да видят развръзката на първия сезон довечера от 21.00 ч. по NOVA.

“Дъщеря ни е доста влюбена, само че не мога да издавам повече за финала, тъй като продуцентите ни забраниха”, загатна Геро с шеговита усмивка.

Проблемите с щерка му не са единствените, с които ще се сблъска Пацо - екранният воин на Герасим Георгиев – Геро в “Полицаите от края на града”. Планът на неговият екип по какъв начин да впечатлят немските публицисти, които снимат репортаж за българската полиция, ще докара до нови гафове с непредвиден край.

Не пропускайте последната за сезона порция развлечение и куриозни обстановки, в които ще попаднат Пацо и хората му. Какво още ги чака и по какъв начин ще приключи всичко – ще забележим в “Полицаите от края на града” довечера в 21.00 ч. по NOVA.

Актуални вести за сериала ще откриете на уеб страницата на сериала на NOVA и на формалната страница на “Полицаите от края на града” във Facebook.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР