За мен е важно как ме оценя човекът до мен.

...
За мен е важно как ме оценя човекът до мен.
Коментари Харесай

Десислава Радева: Хора, честно ли важното в момента са моят и на вицепрезидента тоалети?

За мен е значимо по какъв начин ме оценя индивидът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете облик, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. Това написа брачната половинка на президента Десислава Радева във фейсбук. 

Поводът са появили се мнения за тоалетите на Радева и на вицепрезидента Илияна Йотова на приема за националния празник на 3 март. 

Текстът на Радева: 

" Хора, почтено ли значимото сега са моят и на вицепрезидента тоалети?! Това ли е тематиката? Дори в деня на националния празник?!
Дори тогава ли не можем да потиснем желанието си да сме пенкелери? И да честваме дружно. И да МИСЛИМ дружно. Къде сме? Каква е действителността? Какво е бъдещето ни? 

За какво приказвам ли? За това синьо-червено и какво-ли-още-не, дето ни дели от 90-те. За това Левски-ЦСКА, в което влизаме с ненаситност.
Така ли ще оцелеем като нация - ядящи се между тях? Това ли са ни проблемите? Ако да - с мед да ги намажеш!

На приема нощес, преди да зазвучи химна, се пошегувах с госпожа Йотова: " Да вземем да се уговаряме предварително, м? " Тя отвърна с усмивка: " Карай, току виж решили, че сме се уговорили. "

Не имах вяра, че това ще се трансформира в следващото похищение на внимание от същинските проблеми на България. И към момента нямам доверие, че дотолкоз сме отвикнали да мислим и да отсяваме значимото. 

Тук е мястото да изтъквам Томас Джеферсън: Ако една нация чака да бъде профан и свободна, това не е било, и няма и да го бъде!

А всички мои критици желая да уверя, че за мен е значимо по какъв начин ме оценя индивидът до мен. Защото съм негов избор. Не ваш! Не градете облик, който няма нищо общо с действителния. Ще рухне - рано или късно. (Правило на маркетинга).

Поздрав за брачна половинка ми, определен за президент с над 2 млн.гласа. Некупени! И не най-вече червени! И нека е ясно - няма да спра да го поддържам! Защото той пък е моят избор в персонален проект. 

П.С. Модните корифеи и стайлинг експертите, приемете поздравите на Nevena Nikolova. Дано ви светне за какво работи най-вече в Лондон, а не в София. Дръжте стандарта ;) Обичаме ви!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР