За мен е важна личностната победа. Това заяви в интервю

...
За мен е важна личностната победа. Това заяви в интервю
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: За мен е важна личностната победа

За мен е значима личностната победа. Това съобщи в изявление за БГНЕС най-хубавият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев, съобщи кореспондент на БГНЕС. Кобрата бе специфичен посетител на откритата лекция „ Може ли боксът да продава тигани и в случай че да, за какво и по какъв начин? “. На събитието участва и брат му Тервел Пулев .
Кубрат Пулев.
Пълен текст на изявлението с Кубрат Пулев :

БГНЕС : Г-н Пулев, какво Ви води през днешния ден на това събитие и какво можете да кажете за Рекламното лице от първо лице?

Кубрат Пулев : Д-р Камен Кирилов ни предложения, познати сме, другари сме – той е един образован човек – аз постоянно споделям, че „ Интелигентният човек може да оцени интелекта “, тъй че той е един от хората, които са доста интелигентни, изобретателни, идейни и ни предложения да създадем нещо като лекция – аз, брат ми, той самият също, на тази тематика. Ние откликнахме, тъй като това е забавно – ние доста пъти сме били рекламни лица, само че сме осведомени с цялата материя да се стимулират студентите. Каква по-хубава лекция от това на едни хубави студенти, които занапред ще се занимават с това.

БГНЕС : Имали ли сте сходни присъединяване и възнамерявате ли да имате и отсега нататък?

Кубрат Пулев : Имали сме и преди и то много сходни участия – в НСА, и в УНСС също, дори някои от професорите от УНСС пристигнаха тук на тези лекции, с цел да обменят опит и контакти, а и да участват на тази лекция. В УНСС има неповторими професори, невероятни, културни хора, които заслужават да бъдат чути и имат доста какво да кажат. И аз се веселя, че малко или доста сме в тези среди, и познаваме повече хора от тези среди.

БГНЕС : Как върви образованието Ви?

Кубрат Пулев : Да благодаря на Господ, всичко е супер, здрави сме, стига и времето за обучение. На някои лекции, защото сме онлайн, пасна с моята стратегия, влизах и от Щатите в някои лекции онлайн. Върви съвършено, супер – материята, която се учи, в действителност е безпределно забавна и аз се веселя, тъй като това ме обогатява доста.

БГНЕС : Не са ли по-трудни лекциите отдалечено?

Кубрат Пулев : Безспорно „ живото си е живо “, ето и Тервел Пулев идва, още веднъж леко закъснява – в днешно време следя тази наклонност, че тъкмо „ крадецът споделя дръжте крадеца “, и аз влязох в тази роля. Много пъти, доста постоянно аз закъснявам, само че ето, че и той закъсня.

БГНЕС : Какво Ви чака на кръга и дали следва претендентски мач за международната купа?

Кубрат Пулев : Аз споделих и на посрещането на летището на публицистите – имам към този момент дори предложение за мач с Чисора, който към този момент съм побеждавал. Не ми се коства толкоз забавен, само че не е изключен подобен дуел напълно скоро. Аз се усещам добре, просто въпросът е, че няма да имам отмора, той е краят на юли месец и би трябвало да стартира незабавно. Ще го мислим, сега сме в супер напреднали договаряния и би трябвало да взема решение до дни.
На откритата лекция участва и Тервел Пулев.
БГНЕС : А има ли противник против който бихте желали да се изправите?

Кубрат Пулев : Не, няма значение противникът, за мен е значима международната купа, да я донесем в България и да дадем в допълнение самочувствие на народа. Няма нищо персонално, за мен това е спорт, а не война. За мен е значима успеха, значима е личностната победа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР