За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод Международния

...
За мен е удоволствие да Ви поздравя по повод Международния
Коментари Харесай

Поздравителен адрес от министър Кралев по повод Международния ден на спортния журналист

За мен е наслаждение да Ви поздравя във връзка Международния ден на спортния публицист – 2 юли!

Честит празник на всички, които със своята активност способстват за популяризирането на спорта. Той е страст, която заслужава да бъде усетена и изживяна от всички – спортисти и фенове. Именно с помощта на Вашия труд хиляди български жители имат опцията да се допрян до магията, която спортът основава и да съпреживеят всеки един български триумф.

На днешния ден през 1924 година в Париж е основана Международната асоциация на спортната преса, която през днешния ден сплотява съвсем 150 национални съюзи. Празникът се отбелязва от 1995 година по самодейност на Международната асоциация на спортната преса.

Днес целият свят се намира в особена обстановка заради пандемията от ковид и спортът, както и Вашата активност, са сложени пред огромно тестване. Но точно в същото време Вие доказахте, че ролята Ви да показвате огромните персони и спечелили е извънредно значима. Показахте образци, които да следва всеки българин, разказахте истории, които да служат за ентусиазъм във времето на изолираност.

Пожелавам Ви да бъдете очевидци на още доста български спортни триумфи, които да Ви донесат мотив за наслада и горделивост. Да бъдеш състезателен публицист не е единствено специалност – това е предопределение!
Честит празник!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР