За мен е огромно удоволствие да приветствам откриването на Международното

...
За мен е огромно удоволствие да приветствам откриването на Международното
Коментари Харесай

Румен Радев откри “Хемус“ 2022 в Панаира, хеликоптер и изстребители полетяха над Пловдив

" За мен е голямо наслаждение да поздравявам откриването на Международното и профилирано ревю за отбранителна техника и артикули " Хемус " 2022. По традиция като президент постоянно участвам на това профилиран ревю, воден освен от любознание освен от обществените и икономическите измерения на отбранителната промишленост, а и от все по-растящото и значение за гарантирането на сигурност и непоклатимост в една все по-предизвикателна геополитическа и стратегическа конюнктура.

Той акцентира, че ревюто дава отлични благоприятни условия за положителни партньорства в областта на защитата и сигурността.

„ Мащабите тази година за огромни, има редица нови участници. Убеден съм, че и таз годишното ревю ще разкрие високия капацитет на българската промишленост по защита “, уточни още Радев.

Веднага след края на словото на Радев, в което той пожела триумф на участниците и благодари за необятното интернационално посланичество, хеликоптер, развял българското знаме, и два изстребителя направиха зрелищна проява в небето над Пловдив, с цел да отбележат старта на форума.



„ Хемус “ е най-голямото българско ревю за отбранителна техника, артикули и услуги . То има 27-годишна история с богат опит, обичаи и триумфи. Тази година е 15-тото издание на деловия конгрес, който насочен към подсилване на националната сигурност в нейните разнообразни съставни елементи, както и към развиване на капацитета на българската отбранителна промишленост. Събитието предлага неповторими благоприятни условия за съчетаване на ползите на националните институции, въоръжените сили, българската отбранителна промишленост, европейските и интернационалните производители и консуматори, научните институции и академичната общественост.

15-тото издание на „ Хемус “ е отдадено на защита, антитероризъм и сигурност със специфичен акцент на направленията кибернетична сигурност, гранична сигурност, стратегически връзки, самостоятелни системи за наблюдаване, информация, следене и реагиране, както и просветителни артикули и услуги в предметната област.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР