За мен е огромно удоволствие да открия изложението Хемус 2022.

...
За мен е огромно удоволствие да открия изложението Хемус 2022.
Коментари Харесай

Президентът откри в Пловдив Хемус 2022

За мен е голямо наслаждение да открия ревюто " Хемус 2022 ". Тук съм, с цел да поддържа професионализма на уредниците и да поздравя всички участници. Тази самодейност дава доста благоприятни условия за съдействие. Дори през сложната и пандемична 2020 година се включиха повече от 100 участници от доста страни. Мащабите тази година са доста по-големи, имаме и нови участници. Това е явен знак, че " Хемус " се утвърди като сполучлива платформа за съдействие в областта на сигурността и защитата. 

С тези думи президентът откри в Пловдивския панаир 15-то ревю " Хемус 2022 ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Най-голямото българско ревю на отбранителни артикули и услуги със своята над 25-годишна история на богат опит, обичаи и триумф предлага неповторими благоприятни условия за съчетаване на ползите на националните институции, въоръжените сили, българската отбранителна промишленост, европейските и интернационалните производители и консуматори, научните институции и академичната общественост. 

Членството на България в Европейския съюз (ЕС) разшири обсега и усили привлекателността на Изложението за участници, както от държавите-членки на Европейски Съюз, по този начин и за участници от страни отвън Европейски Съюз. Международно ревю на отбранителни артикули и услуги обезпечава платформа за европейските и интернационалните компании да показват техните нововъведения пред необятна публика, която включва техни сътрудници на отбранителната и в региона на сигурността промишленост, високопоставени представители на държавни институции и Въоръжените сили, публични посетители от европейската и интернационална общественост.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР