За мен е необяснимо защо Иван Тодоров е в ареста.

...
За мен е необяснимо защо Иван Тодоров е в ареста.
Коментари Харесай

Адвокатът на Иван Тодоров: Готвим искове за 7-цифрени суми

За мен е необяснимо за какво Иван Тодоров е в ареста. Има неравнопоставеност сред обвинените. Няма причина някой да бъде арестуван, минимум Иван Тодоров. Това съобщи юристът на Иван Тодоров - Георги Стефанов в ефира на БТВ.

„ Как може да той да бъде публично рисков човек? Тодоров се занимава с почтен бизнес. Той е вложител, който рискува лични средства, с цел да влага в България. Той е натопен. Най-вероятно от конкурентна компания “, уверен е бранителят.

„ Кристиян Бойков има данни във връзка с авторството на действието. По данни на отбраната доста хора са прониквали в Национална агенция за приходите и това е видно от тези чатове. Това е ставало с най-обикновена ключова дума и акаунт. По делото има двама очевидци, които са били на изпитателен период в „ ТАД Груп “. Те не са се справяли и са били освободени. Тези чиновници не са имали достъп до Иван и няма по какъв начин да дадат каквито и да е сведения за него “, посочи юристът на Тодоров.

Той дефинира думите на Иван: „ Ще смъквам държавното управление ", като смешки по време на персонални диалози. „ Ние нямаме какво да кажем, тъй като нямаме крием. Не изискуем оневиняващи доказателства. Настояваме разпитът да се състои пред арбитър. Не се тормозим от описа на Кристиян Бойков. Проблем е, че този развой се политизира “, счита юрист Стефанов.

„ Натискът, който се оказва от страна на прокуратурата, нарушава презумпцията за непорочност. Не може прокуратурата да твърди пред медиите, че даден човек е отговорен, преди съдът да се е произнесъл. По тази причина сме подготвили искове освен от Съда по правата на индивида, а и към Федералния съд в Калифорния. Не е изключено да се стигне до 7-цифрени суми, които България ще изплати.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР