За мен е изключителна чест да бъда домакин на високи

...
За мен е изключителна чест да бъда домакин на високи
Коментари Харесай

Ученици от софийските клубове Млади възрожденци гостуваха на вицепрезидента Илияна Йотова

За мен е изключителна чест да бъда хазаин на високи посетители като вас – младите български възрожденци. Възрожденците не са единствено в предишното, има ги през днешния ден, ще ги има и в бъдеще.

С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна в президентската институция възпитаници от софийските клубове „ Млади възрожденци “, оповестиха от прессекретариата на президента. Вицепрезидентът благодари на Общобългарския комитет „ Васил Левски “ и на всички учители, които с безрезервност възпитават в българските деца родова памет, общобългарски и всемирен полезности, учат ги на обич към жанр и татковина. „ Зная какъв брой е мъчно през днешния ден да привлечете и задържите интереса на децата, да ги откъснете от телефона и таблета “, акцентира Илияна Йотова.

„ Скъпи деца, помнете, че сте наследници на славни герои. Бъдете горди със своята татковина България – страна с над 13-вековна история, съхранила и популяризирала славянската книжовност и просвета “, съобщи вицепрезидентът.

Председателят на Общобългарския комитет „ Васил Левски “ Васил Василев изрече благодарности на вицепрезидента Йотова за поддръжката за развиването на самодейността „ Млади възрожденци “. „ Патронажът ви се трансформира в мощен тласък за развиването на клубовете и броят на децата в тях към този момент надвишава 5000 в цялата страна “, посочи Васил Василев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР