За мен е чест за 5-та поредна година да открия

...
За мен е чест за 5-та поредна година да открия
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев: Надявам се България да стане едно по-добро място за бизнес и инвестиции

За мен е чест за 5-та поредна година да открия церемонията "Мистър и Мисис Икономика " 2019. Виждам доста познати лица, с които сме се срещали през годините. Радвам, се още веднъж УС на КРИБ съумя да подбере и да излъчи спечелилите. Това съобщи ръководителят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Кирил Домусчиев по време на състезанието. Тържествената гала се организира зала "Джон Атанасов " на София Тех Парк ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

Той означи, че прогнозите на специалистите и бизнесът за растеж на стопанската система е реалност. „ Ръстът от над 3,5% се случи. Това което обещахме на министър-председателят за двуцифрен растеж на работната заплата - също. Надявам се, че всички ще оцените критериите на журито в другите категории. Това са все потвърдили са предприемачи и компании “, съобщи ръководителят на КРИБ преди да бъдат връчени влиятелните бизнес награди.

„ Пожелавам триумф на всички. Надявам се партньорското ни да продължава да се развива, с цел да бъде България едно по-добро място за бизнес и вложения “, приключи Домусчиев.

Освен огромните награди Мистър Икономика и Мисис Икономика, най-успешните бизнесмени и мениджъри ще получат оценки и в още 8 категории: - Индустрия; - Финанси и застраховане; - Търговия и услуги; - Транспорт и логистика; - ИКТ, аутсорсинг и бизнес процеси; - Корпоративна обществена отговорност; - Консултантски бизнес/услуги; - Земеделие и хранителна индустрия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР