За мен е чест да ви поздравя за завършването на

...
За мен е чест да ви поздравя за завършването на
Коментари Харесай

Кметът Фандъкова връчи дипломите на завършилите Лидерска академия към Съвета на жените в бизнеса

За мен е чест да ви поздравя за завършването на 8-то издание на Лидерска академия „Успяваме заедно“ към Съвета на дамите в бизнеса.

Като кмет поддържам начинания за обучение и кариерно развиване.Времето потвърждава, че потребността от виновни и мъдри водачи, е определяща за резултатите – в нашия живот, семейство, работа, общество. Живеем в сложни времена, единствено на няколко стотин километра от нас се води жестока война.

За наслада София и България като част от Европа сме приели пътя на полезностите демокрацията и тези правила са основни за статута на дамите в обществото и за равния им достъп до обучение и кариерно развиване. Лидерите са тези, който не се опасяват от проблеми и даже от рецензия, само че намират решение и могат да защитят истината. Това сподели кметът Йорданка Фандъкова в обръщението си към приключилите Лидерска академия към Съвета на дамите в бизнеса. Кметът на София Йорданка Фандъкова е патрон на самодейността.

Сред дамите, които се дипломират най-вече са в бранша на осведомителните и информационните технологии, финансите и предприемачеството.

Фандъкова цитира данни на Национален статистически институт за каузи на дамите – бизнесмени в България, които демонстрират, че са над 30%.

Кметът Фандъкова поздрави дипломантите, които се подреждат до миналите през годините към този момент над 300 дами, съумели да получат висококвалифицирани образования, умения за личностно развиване на лидерски капацитет. Най-много са участничките от София, само че от ден на ден стават и бизнес дамите от Велико Търново, Пловдив и други градове на страната.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР