За мен е чест да бъда единственият български политик, който

...
За мен е чест да бъда единственият български политик, който
Коментари Харесай

БАРЕКОВ РАЗВЯ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ В ХАИТИ по време на 34 Парламентарна Асамблея Европа- Атлантик, Пасифик

За мен е чест да бъда единственият български политик, който взе участие в 34 Парламентарна Асамблея Европа- Атлантик, Пасифик, Кариби в най-бедната ни страна -член Хаити. Както виждате, българското знаме е тук дружно със стотици други от всички краища на Земята.

Това е част от написаното от евродепутата Николай Бареков в персоналният му Facebook профил, във връзка присъединяване му в 34 Парламентарна Асамблея Европа- Атлантик, Пасифик, Кариби в най-бедната ни страна -член Хаити.

Ето какво още написа той!

* публикуваме без редакторска интервенция

За мен е чест да бъда единственият български политик, който взе участие в 34 Парламентарна Асамблея Европа- Атлантик, Пасифик, Кариби в най-бедната ни страна -член Хаити. Както виждате, българското знаме е тук дружно със стотици други от всички краища на Земята. Името на България е значимо за Европа и за нашите сътрудници от континентите Азия, Африка, Южна и Северна Америка.

Чест е, че бях определен и за единствения българин член на Парламентарната Асамблея Европа-Азия, която се събра за повторно лятото в Сеул, Южна Корея. Утре ми предстоят две значими двустранни срещи - ще бъда посетител на посланика на Европейски Съюз в района и на шефа на ЮНЕСКО за Латинска Америка по тяхна покана.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР