За мен е безразлично всичко. Аз я изкарам още една

...
За мен е безразлично всичко. Аз я изкарам още една
Коментари Харесай

80-годишният Благой, обвинен в убийство: Я изкарам още една година, я не

" За мен е безразлично всичко. Аз я изкарам още една година, я не. На 80 години нищо не ме интересува ", с тези думи на обвинявания в ликвидиране Благой Цветилов стартира съвещанието в Окръжен съд, на което през днешния ден ще бъде гледана мярката за неотклонение на възрастния мъж. 
Прочетете още
80-годишният Благой Цветилов беше въведен с белезници в правосъдна зала. Той е упрекнат за убийството на своя съгражданин Димитър Ивановрай край Първомай. По първични данни самичък се предал на полицията, носейки със себе си ловната пушка, с която е осъществено то. 

Както  TrafficNews  по-рано заяви, Цветилов прострелял с два патрона с ловна пушка Иванов - в главата и в гърдите. Мъжът е умрял от раните си. Проверка е открила, че оръжието е негово законно владеене. Разрешителното за използва и предпазване е в период, оповестиха на взаимен брифинг на Окръжна прокуратура- Пловдив и ОД на МВР-Пловдив. На него присъстваха Ваня Христева, областен прокурор, и Васил Костадинов, зам.- шеф на ОД на МВР-Пловдив

53-годишната жертва е бил арендатор на земи. Двамата имали спор, в основата на който са били неуредени имуществени връзки, разясни Ваня Христова.

Мъжете са с чисто правосъдно минало, не са престъпно проявени. По информация на медията ни обаче, това не е първият случай, в който Цветинов прекрачва закона. Нападателят е имал друго сходно нарушение в предишното – преди години, когато се е изграждала жп линия в региона, Благой е стрелял по аграрни грейдер, навлязъл в ябълковата му градина. Тогава не е имало потърпевши, а единствено счупено стъкло на машината.

Предстои на съвещанието през днешния ден Окръжна прокуратура - Пловдив да дефинира мярка за неотклонение, като прокуратурата упорства Благой да бъде оставен за непрекъснато в ареста.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР