За мен Джемкорп не е проблем. Проблем е АМ Хемус“.

...
За мен Джемкорп не е проблем. Проблем е АМ Хемус“.
Коментари Харесай

Рашков нямал проблем с „Gemcorp“, проблем била АМ „Хемус”

„ За мен „ Джемкорп ” не е проблем. Проблем е Автомагистрала „ Хемус “. Това ще го дублирам непрестанно до момента в който не се откри решение ”. Това съобщи пред Нова ТВ някогашният вътрешен министър Политическа партия Бойко Рашков.

„ Може би по-точно ще отговорят сътрудниците, представители на предходното държавно управление на господин Петков. Това не е проблем от дълго време “, безапелационен беше той.

На въпрос  дали изказванието му е обвързвано с обстоятелството, че от ГЕРБ го съдят за 100 хиляди лева за изявлението, че пари за Автомагистрала „ Хемус ” са отивали в партийните каси, Рашков отговори:

„ Аз не се тормозя от това. Когато пристигна време, съм подготвен в това число и да показва някои документи, в които това е видно. Не мога да се откажа от това, което съм прочел и това, което съм споделил, е че съм възприел тази информация по избран метод. Ще ги изчакам да се налудуват и когато му пристигна времето, ще кажа. Донякъде е и оперативна информация, която се съдържа в някои материали. Освен това хората са живи и здрави. Има доказателства за доказателства на тези големи финансови запаси, които са изтекли към доближени към ГЕРБ компании. Парите са стигнали до кухи компании, от там до лица, които са ги ползави не за градеж на Автомагистрала „ Хемус ”, а са закупени скъпоструващи първокласни парцели в София ”, сподели Рашков.

Той отговори иронично на изказванието на ГЕРБ, че са потърпевши от неговото изявление: „ Сигурно са изпитали болежка, страдалчество ”.

Относно желае за 27 000 лева от Борисов към Рашков за изявление на последния, че парите за градеж на Автомагистрала „ Хемус ” са минали през избрана банка, с която някогашният троент министър председател е имал общи компании, Рашков сподели, че не е очаквал такава еснафщина от Борисов. „ Изглежда са се поопразнили чекмеджетата и в този момент ще търси опция с такива искови молби против съответни лица … ”, не се доизказа Рашков.

За себе си той сподели, че гласоподава на машина.

„ Гласувал съм доста пъти с бюлетина. Но избирам актуалните способи. Дали от Южна или от Северна Америка е машината – тя лимитира субективния фактор в гласуването ”, акцентира той.

По думите му Движение за права и свободи сега се чуди по какъв начин да показа причини за какво по този начин нападателно се включи в промяната на метода, по който да гласоподава българския жител.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР