За мен Брекзит е колосална грешка. Но това е мое

...
За мен Брекзит е колосална грешка. Но това е мое
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски: Брекзит е колосална грешка

За мен Брекзит е колосална неточност. Но това е мое мнение, не съм министър председателят на Англия ". Това съобщи някогашният министър председател Симеон Сакскобурготски, който беше награден с орден " Хунзикер " на гала в Пловдив. Призът е от Международната асоциация на филателните специалисти / AIEP/ за забележителен принос в изследователската активност.

``
реклама

За излизането на Англия от Европейски Съюз и за приемането на Северна Македония и Албания, още не била казана последната дума. Ако всяка страна играе настрана на международната сцена, то нямало да има никакви шансове и просто се заличавала. В същото време нямало различен потребен ход за Европейски Съюз, с изключение на обединяването, а и обединена Европа се гради към този момент 60 години, тъй че имало вяра разсъдъкът да надделее във връзка с целостта на Европейски Съюз.

Сакскобурготски взе участие във валидирането на специфична илюстрована пощенска карта „ 140 година от подписването на Константинополския кротичък контракт ” дружно с княз Никита Лобанов-Ростовский - внук на княз Алексей Лобанов-Ростовский, подписал историческия документ от страна на Русия.

„ Расисткият скандал няма нищо общо с футбола. Не бива самият спорт да се осквернява с сходни прояви “, сподели някогашният министър председател във връзка абсурда на мача България - Англия.

„ Винаги е грозно, неприятната реклама, която се прави на България. Това са изключения. Само няколко души и незабавно излизат на първа страница и по малкия екран. Грозно е да се вършат сходни подмятания таман за България, тъй като мисля, че знаете – сме дали значително уроци за това по какъв начин да съжителстваме в предишното ”, съобщи Сакскобурготски.

С думите: „ Не съм от тайните хора ”, той посочи, че не има вяра абсурдът да е бил изфабрикуван от чужбина и че по-скоро се е търсело сензационното от задграничната преса. „ Българският народ не е подобен. Да се надяваме,че ще се не помни и на следващия ден ще излезе друга, по-голяма вест ”, сподели още той.

В Пловдив Симеон Сакскобургготски бе отличен с влиятелна международна премия за филателия. Той получи медала „ Хунзикер ”, който Международната асоциация на филателните специалисти /AIEP/ дава за забележителен принос в изследователската активност.

Бившият министър-председател на България беше весел и със специфичен подарък. Филателисти от съветския град Санкт Петербург му сервираха голямо копие на първата българска пощенска марка, която е имала стойност 5 сантима и е била отпечатана там. Копието е направено от марки и с ювелирна точност възпроизвежда всички елементи на оригинала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР