За мен беше изненадваща оставката на Данаил Кирилов и не

...
За мен беше изненадваща оставката на Данаил Кирилов и не
Коментари Харесай

Ревизоро недоумява защо Кирилов е подал оставка, бил качествен човек

За мен беше изненадваща оставката на Данаил Кирилов и не мисля, че ще я одобряват, тъй като нямаше претекст. Това съобщи министърът на околната среда и водите Емил Димитров в утринния блок на Българска национална телевизия.

„ Аз го одобрявам, не съм разговарял с него, тъй като не желая да го слага в неловко състояние. Мисля, че няма да я одобряват, тъй като нямаше претекст. Не мога да кажа, тъй като не съм политическо лице. Аз съм квота на Вътрешна македонска революционна организация. Аз съм синя каска. За мен никой няма да се застъпи и никой няма да плаче. За Дани Кирилов все някой ще се застъпи. Дани Кирилов е доста първокласен човек. Бил ми е ръководител на комисия и съм работил прелестно с него. Жал ми е по този начин да го наритваме обществено – да не му дават да се изкаже, а всички други да скачат по него “, уточни министърът.

„ Ние споделяме „ Аз ли да дам предложение, или Вие и на следващия ден едни хора да се съберат и да вземат решението. Ние единствено даваме предлагането да се промени Конституцията. Велико народно събрание, като се събере, ще реши дали да се промени един член, или всичките, или да има нова Конституция. Във Велико народно събрание ще се реши какво, какъв брой, до каква степен и по какъв начин. Дани Кирилов е направил това, което трябвало – дал е един текст, който да се внесе. Оттам нататък текстът, който ще се промени или избере, нямам никакво значение с началния и ние всички го знаем “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР