За мен беше чест, е и ще продължи да бъде,

...
За мен беше чест, е и ще продължи да бъде,
Коментари Харесай

Никола Минчев в защитна реч пред НС: Тези които щяха да изчегъртват, сега изчегъртаха мен!

" За мен беше чест, е и ще продължи да бъде, преди всичко, че влязох в Народното събрание - храмът на българската държавност. А още по-голяма чест, която вие ми оказахте на трети декември, да ме извършите пръв измежду равни ".

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в защитна тирада от трибуната на Народното събрание. Той взе думата по време на дебатите по поисканата му оставка от ГЕРБ-СДС, " Възраждане ", Има Такъв Народ и Движение за права и свободи.

Ние тук всички сме определени от народа - харесва ни или не, ние сме тук и го представляваме, сподели Минчев.

" Истинското съображение да се желае моята оставка е същото, което стои и зад вота на недоворие другата седмица. В пленарната зала има ново болшинство ", съобщи Мнчев от трибуната.

По думите му новооформящото се болшинство освен не носи смяна, а твърдо ще запази остарелия модел.

" То освен не носи смяна, а ще запази този модел. И в подобен парламент даже по-добре аз да не бъда ръководителя, тъй като се оказа, че тези които щяха да изчегъртват, в този момент желаят да изчегъртат мен. Ако се наложи да избираме нов ръководител, поисквам той или тя да бъде толкоз справедлив, какъв брой се пробвах аз. А какъв брой съм съумял, вие знаете ", заключи Никола Минчев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР