За мен бе изключителна чест по време на днешните чествания

...
За мен бе изключителна чест по време на днешните чествания
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с 91-годишен канадски предприемач с българско потекло

За мен бе изключителна чест по време на днешните празнувания по случай 110 години от оповестяването на българската Независимост във Велико Търново да се срещна с канадския строителен бизнесмен с български корени Игнат Канев. 91-годишният Канев, който на 6 октомври ще навърши 92 година и който живее в Канада от 1941 година, в никакъв случай не е прекъсвал връзката си с България и не не помни от кое място е тръгнал.

Това написа на персоналната си страница във "Фейсбук " ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Днес той взима присъединяване в тържествените празнувания във връзка 110 години от оповестяването на Незавсимостта на България във Велико Търново. Ето какво още написа Цветанов:

Той се занимава с дарителска активност и е оказал помощ финансово за редица начинания. Игнат Канев обича най-малко един път в годината да се прибира в България и да посещава родното Русе, само че през днешния ден е в старопрестолно Търново особено за тържествата по случай Независимостта на България, написа в поста си Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР