За мен бе чест днес да присъствам на възпоменателната церемония

...
За мен бе чест днес да присъствам на възпоменателната церемония
Коментари Харесай

Цветанов: За мен бе чест да присъствам на възпоменателната церемония в памет на жертвите на атентата в Сарафово

За мен бе чест през днешния ден да участвам на възпоменателната гала в памет на жертвите на терористичния атентат на летище „ Сарафово “ в Бургас. Кървавият атентат против група израелски туристи бе осъществен преди 6 години, като в него починаха 6 души, а ранените бяха десетки.

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Ето какво написа още той:

"На възпоменанието участваха посланикът на Израел в България Н.Пр. Ирит Лилиан, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, заместник-кметът на Бургас Красимир Стойчев, заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев, който е и народен координатор по битката с антисемитизма, заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, депутатите от ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев и Ивелина Василева, регионалният шеф Вълчо Чолаков, както и почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов.

По време на церемонията сервирах цветя на възпоменателния монумент, повдигнат на мястото на трагичния случай. Венец бе поднесен и от името на ПГ на ГЕРБ.

Имах опцията и да беседвам с родственици и близки на починалите, които ми благодариха, че всяка година участвам на церемонията. Изказана бе признателност и на страната за напъните по време на следствието след атентата, довело до внасяне на обвинителен акт в съда ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР