За Международния ден на жената – 8 март, червеноводчани влязоха

...
За Международния ден на жената – 8 март, червеноводчани влязоха
Коментари Харесай

Реновиран клуб в русенско село ще радва хора от третата възраст

За Международния ден на дамата – 8 март, червеноводчани влязоха в актуализирания си дом на пенсионерски клуб „ Росна китка “. Лентата на реновирания обект прерязаха кметът на Община Русе Пламен Стоилов и ръководителят на пенсионерския клуб Дарина Николова.
Градоначалникът Стоилов пожела на всички дами да бъдат здрави, щастливи и все по този начин инициативни. Той направи персонален подарък на членовете на пенсионерския клуб - музикална уредба, като връчи и букети на ръководителя на ПК „ Росна китка “ Дарина Николова и ръководителя на общинската организация „ Съюз на пенсионерите 2004 “ Красимира Маринова. „ На възрастните хора би трябвало да се оказва помощ и да сте обществено ангажирани. От моя страна постоянно ще имате цялостна поддръжка “, съобщи кметът.
Финансирането по ремонтните действия на клуба в Червена вода са осъществени от Община Русе. Изцяло са ремонтирани пространствата на втория етаж, шпакловани са и са боядисани стени и тавани. Поставено е ново осветяване. Ремонтирани са тоалетни и заменени ВиК-инсталациите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР