За малко повече от месец над 3500 плащания са направили

...
За малко повече от месец над 3500 плащания са направили
Коментари Харесай

Повече от 3500 плащания са извършили клиентите на ЕНЕРГО-ПРО през сайта на компанията за месец


За малко повече от месец над 3500 заплащания са създали клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Продажби през най-новия канал на компанията за погасяване на месечни отговорности за употребявана електрическа енергия. Новата алтернатива за онлайн разплащания започва на 23 април и данните на сдружението демонстрират, че редица клиенти са се възползвали от опцията да заплатят сметките си за електрическа енергия без да се постанова да посещават физически офис на компанията или някой от нейните сътрудници. Статистиката сочи, че за интервала от 23 април до 26 май среднодневно над 100 заплащания са осъществявани през интернет адрес https://vp.energo-pro.bg/.

 

Единственото изискване клиентите да се възползват от актуалния метод за осъществяване на заплащане е да разполагат с дебитна или кредитна карта. При достъпване на посочения интернет адрес клиентът е належащо да вкара 10-цифрения си потребителски номер, с цел да получи информация за дължими суми за електрическа енергия. В случай че има налични такива, може да погаси отговорностите си бързо, комфортно и несъмнено, като за това не дължи никакви спомагателни такси. С оглед епидемиологичната конюнктура в страната този метод на заплащане е опция клиент да заплати задължението и на собствен възрастен близък/роднина, с цел да не се постанова същият да напуща дома си и да посещава публични места като центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО или офис на някой от сътрудниците на компанията.

 

Възможността за онлайн разплащане е налична от всеки компютър или мобилно устройство с налична интернет съгласуваност, не е обвързана с работно време и е дейна непрекъснато 7 дни в седмицата.

 

Останалите канали за разплащане на месечни сметки за електрическа енергия остават разполагаем, а цялостният им лист е забележим на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti за битови клиенти и https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Stopanski-klienti за икономически клиенти на контролиран пазар.

 

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР