За малко повече от 7 дни се е развил коронавируса.

...
За малко повече от 7 дни се е развил коронавируса.
Коментари Харесай

От Спешна помощ: Категорично - младият лекар не е починал от рак, а от К-19

За малко повече от 7 дни се е развил ковид. Няколко дни той лежа у дома, стигна се до там, че кола за спешна помощ трябваше да го докара до болничното заведение, в сряда го интубираха и за жалост в петък сутринта той си отиде. Това сподели представителят на незабавна помощ Катя Сунгарска в ефира на Българска национална телевизия.

" Понеже през вчерашния ден излезе следващата подигравка против умрелия доктор. Тази подигравка беше написана подправено от името на неговото семейство, че медикът е умрял от рак и то напълно предстоящо. Категорично желая да заявя, че това е най-гнусната " вест ", която може да се направи. Не мога да си обясня за какво когато се загуби доктор излизат такива неща. Първоначално за доктор Нели Пандова, а в този момент и за доктор Юлиян Стамов. Вчера разговарях с брат му и той сподели, че нито е писал, нито ще написа сходни неща ", сподели още тя.

" Около седмица преди да развие симптоматиката, умрелият 49-годишен доктор от столичната
незабавна помощ е возил пациент в доста тежко положение и се е наложило да извърши цялостен размер
реанимационни дейности, само че той не е правил обдишване уста в уста ", съобщи представителят на
Спешната помощ.

Тя описа, че доктор Стамов е бил физически здрав и е спортувал постоянно, а неговите сътрудници от Спешна помощ са шокирани от загубата му.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР