За любовта и бащинството няма възрастови ограничения и Ричард Гиър

...
За любовта и бащинството няма възрастови ограничения и Ричард Гиър
Коментари Харесай

На 69 г. Ричард Гиър отново стана баща

За любовта и бащинството няма възрастови ограничавания и Ричард Гиър го потвърди, като още веднъж стана татко на 69-годишнан възраст. Според испанската преса младата му брачна половинка Алехандра Силва е родила момче.
Испанското списание " Hola! " оповестява, че Ричард Гиър и младата му брачна половинка Алехандра Силва " преди няколко дни " са станали родители на момче. Името и датата на раждане на бебето не се разкриват, само че се знае, че то е родено в Ню Йорк, където живее фамилията. 69-годишният артист и 35-годишният активистка, които подписаха брак през април в най-строга фамилиарност, бяха доста дискретни през цялата бременност на младата жена. Тя бе разкрита от пресата през август. Ричард Гиър към този момент е татко на по-голямо момче, Омир Джеймс (роден от предходния му брак с Кери Лоуъл), който навърши 19 години на 6 февруари. От своя страна, Алехандра (дъщеря на Игнасио Силва, някогашен вицепрезидент на Реал Мадрид) е майка на Алберт, 8, чийто татко е финансистът Говинд Фридланд, напомня БГНЕС.
Повече от четири години Ричард Гиър и Алехандра Силва са двойка. И двамата са будисти и са доста дейни в разнообразни филантропични организации. Най-често по време на благотворителни събития те се снимат дружно. След като подписаха брак артистът показа за щастието си. " Аз съм най-щастливият човек във Вселената, по какъв начин да не съм? " Женен съм за красива жена, умна, сензитивна, отдадена на хора, която знае да прости и която подготвя най-хубавите салати в света, " сподели той за " Hola! ".
" Той знае, че бясно го обичам. Мисля, че му дадох непоклатимост. Преди всичко оказва помощ да не бъдете актриса или модел. Никога не съм имала интерес към това. Това, което ни сплоти най-вече, е нашето предпочитание да помогнем на другите, които се нуждаят от това, нашата ангажираност към будизма и тибетския народ… ”, сподели на собствен ред Алехандра.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР