За любовта човек прави неща, за които дори не е

...
За любовта човек прави неща, за които дори не е
Коментари Харесай

Зодиите, които са готови на всичко в името на любовта

За любовта човек прави неща, за които даже не е подозирал. Някои хора даже оглупяват от това вълшебно възприятие и правят неща, които не са си и представяли, че биха създали в миналото в живота си. Понякога, несъмнено, това не е нужно и всичко сред двамата върви в идеална естетика, само че различен път единият би трябвало да постави повече старания, с цел да завоюва сърцето на своя любим.

Струва ли си обаче рискът в името на любовта?

Способността да обичаш и да даряваш обич е едно от най-висшите качества на хората, по тази причина отговорът на този въпрос е безапелационен – ДА!

 

Има три зодии, които са в стадий от живота си, в които са подготвени на всичко в името на любовта. Ето и кои са те

 

Овен

Правили сте го преди и ще го извършите още веднъж – ще рискувате всичко в името на любовта. Вие вярвате надълбоко в правилото, че се живее един път и знаете, че това загадъчно възприятие е нещо, което прави всеки рисков ход и риск в живота да си костват и както в приказките, сте подготвени да преминете през всички тествания на пътя ви, с цел да стигнете до индивида на фантазиите си. Овните не си падат по спокойния живот, откакто могат да вършат нещата по доста по-вълнуващ и занимателен метод. Те са подготвени да захвърлят всякаква нерешителност в името на една буйна и изпепеляваща обич. Дори и да знаят, че има риск да бъдат засегнати, те са подготвени да го поемат, тъй като знаят, че ще си заслужава.

Дева

Девите нормално преценят деликатно всеки подробност, преди да създадат идващия си хор. Просто това е в природата им. Те обаче са подготвени да рискуват всичко в името на любовта. Разбира се, не очаквайте от тях да играят на сляпо, а да преценяват всички вероятни последствия от дейностите си. Не, че това би ги спряло, само че въпреки всичко желаят да са готови за всеки вид. Дори и всичко да им подсказва, че ще си навлекат неприятности, Девите са твърдо решени да се хвърлят в борбата, когато желаят някой човек в живота си. По този метод те желаят да покажат на обекта на желанията си, че си заслужава да бъдат дружно. Да, евентуално това опонира на концепцията за спонтанност, само че въпреки всичко задачата оправдава средствата, нали така…

Стрелец

За разлика от Девите, които деликатно обмислят дейностите си, Стрелците не работят по този метод. Те не си оплитат защитна мрежа при положение на крах, тъй като имат вяра, че всичко, което вършат в този живот, е планувано по този начин, че да се получи по най-перфектния метод. Сякаш не са научили нито един житейски урок. Въпреки всичко, те са подготвени още веднъж да поемат този риск, защото изпитват усеща към някого, за който не са изцяло уверени, че е на същата вълна като тях. Може да почувстват, че би трябвало да потвърдят нещо на този човек, с цел да го накарате да се усеща по-сигурен, че е с тях. Просто Стрелците не могат да си показват живота без другия и по тази причина са склонни да положат повече старания, с цел да го съблазнят, впечатлят и очароват. Това е опасен ход, тъй като целият ви свят е подложен на карта тук, само че звездите са подредени по този начин, че евентуално ще съумеете.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР