За любов и романтика може и да няма най-подходящ сезон,

...
За любов и романтика може и да няма най-подходящ сезон,
Коментари Харесай

10 романтични книги, с които да помечтаеш това лято

За обич и романтика може и да няма най-подходящ сезон, само че както е споделил един създател, „ всичко красиво и магическо се случва сред месеците юни и август “ .

И не е инцидентно, че тези думи идват от жена (и по-точно писателката Джени Хан в книгата си „ Лятото, в което станах красива “) – горещите температури може и да са предизвикателство за външния ни тип, само че по тази причина пък нищо не може да се съпостави с това чувство за безоблачност и възторг, което носи мирисът на лято във въздуха – а не е ли то същото, което изпитваме, когато сме влюбени ?

Затова и актуалният сезон се трансформира в най-приятното време да се отдадем на лекост с книги, изпълнени с романтика – и с цел да не свързваме нея единствено с обич, някои заглавия от книжната селекция по-долу са сантиментални даже единствено тъй като ни придвижват на приказни и уютни места. Част от книгите ще ви накарат да усетите пеперуди в стомаха, а други - да се изчервите и поизпотите...затова не забравяйте положителната хидратация и...приятно четене!

Вижте цели 10 оферти за сантиментална литература, издадена у нас през последните месеци, в галерията тук :
 10 книги за сантиментално и горещо лято  10 книги за сантиментално и горещо лято  10 книги за сантиментално и горещо лято  10 книги за сантиментално и горещо лято
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР