За Ловците на призраци: Кълбата – физическо доказателство за присъствие

...
За Ловците на призраци: Кълбата – физическо доказателство за присъствие
Коментари Харесай

За Ловците на призраци: Кълбата – физическо доказателство за присъствие на дух

За Ловците на призраци: Кълбата – физическо доказателство за наличие на дух … Ако сте решили да станете Ловец на призраци, следете нашите изявления. С всяка от тях, ние от ден на ден ще навлизаме в света на паранормалното, ще Ви срещаме, ще предаваме опита си и ще Ви учим по какъв начин да постигнете желанието си. Но въпреки всичко се замислете преди да преминете с нас нататък … За сигурността си поемате отговорност Вие. Много паранормални откриватели и Ловци на призраци считат, че по този начин наречените Кълба са форма паранормални феномени и физическо доказателство за наличието на дух. За първи път Кълбата са открити на камера в края на 90-те години на предишния век, само че някои специалисти, в това число екстрасенси и медиуми, считат, че те съществуват от епохи, само че не са виждани от хората. Вероятно, по-ранна индикация за Кълба е известното занимание „ Духовна снимка “ в края на XIX век. По времето, когато спиритуалистичното придвижване нараства и сеансите са постоянно срещани, се развива и фотографията. Ранните зърнести изображения от време на време демонстрират неща, които наподобяват като призрачни фигури или хора сенки, за които се счита, че са духовете на изгубени близки. Кълбата нормално съставляват дребни, ярки бели сфери, които се появяват на цифрови фотоси. Някои Ловци на призраци са заснемали сини кълба, които занапред ще бъдат изследвани като паранормални феномени. Скептични научни и фотографски специалисти настояват, че Кълбата са резултат от светкавицата на камерата и отразяващи се прахови частици. Но духовно ориентираните хора и Ловците на призраци имат вяра, че те са прояви на духове, ангели или хора сенки.


Кълбата не постоянно са като кръгли сфери. Те могат да участват на фотосите като тънки влакна бяла светлина. Обикновено се виждат да закриват лицето или хора на фотографията, или „ висят “ над или до въпросните хора. Понякога е допустимо да се разграничи човешка или животинска форма в Кълбото. Четете още: Мистериозни топки са снимани от камери за наблюдение Ловците на призраци имат вяра, че Кълбата са първият стадий в проявлението на призраци, показващи се на фотоси при паранормални следствия. По този метод призраците употребяват естествената сила, с цел да създадат наличието си известно на другите.


Понякога, самите Ловци, преди да създадат фотосите, желаят от духове да се покажат като Кълба и са „ възнаградени “ с доста от тези светещи сфери от светлина! Екстрасенсите и медиумите имат вяра, че Кълбата съставляват ангели. Някои хора имат способността да ги виждат с просто око, без да употребяват камера, и се считат за благословени с този изумителен подарък.


Интересно е, че Кълбата имат наклонност да се появяват към едни и същи хора в фамилните фотоси. Възможно ли е това да са духовете на умряли близки, които бдят над фамилията им? Друго поверие е, че Кълбата се демонстрират в остарели здания, в които са се случили доста трагични и трагични събития. Естествената сила, останала от хората, участващи в тези събития, по някакъв метод се прикрепя към стените на остарялата къща или публичната постройка. Когато Ловците на призраци минават около тях и вършат фотоси, те виждат Кълба в стаите, от време на време групирани, от време на време обособени. Това са хипотетичните действителни фотоси на призраци. В някои случаи Кълбата се свързват с полтъргайсти и рискови паранормални феномени. Някои хора откриват, че в фотоси, направени на разнообразни места и в разнообразни интервали от живота им, те са заобиколени от едно или повече от тези мистериозни Кълба. Въпреки, че има откриватели, които считат тези явления за фотографски минус, прахуляк или отблясъци на светлината, някои Ловци на призраци са посветили времето си на снимане и проучване на тези аномалии. Все още не е ясно какво в действителност съставляват тези Кълба – първо проявяване на фантом, енергийна форма, духовна същина или нещо друго … Но може сигурно да се каже, че те са тип паранормални феномени и знаци, които не би трябвало да се подценяват от Ловците на призраци.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР