За Ливърпул ще бъде доста странно да играе мачове на

...
За Ливърпул ще бъде доста странно да играе мачове на
Коментари Харесай

Капитанът на "Ливърпул": Ще е странно да вдигнем купата на празен стадион

За " Ливърпул " ще бъде " много необичайно " да играе мачове на празния ст. " Анфилд " и вероятно да вдигне шампионския трофей във футболното състезание на Англия пред пустите трибуни. Това показа капитанът на " алените " Джордан Хендерсън.

Мърсисайдци бяха безапелационно преди всичко, когато сезонът в Премиър лийг беше пресечен поради ковид, и се нуждаят от още единствено само две победи в 9 мача, с цел да подпечатат и на доктрина първата си купа от 1990 година От лигата се надяват да възобновят конкуренцията при започване на юни, близо три месеца след последните изиграни дуели на 13 март.

" Разбира се, че ще бъде друго, в случай че спечелиш какъвто и да е трофей и го получиш, без почитателите да са там. Ще бъде много необичайно - разяснява Хендерсън пред Би Би Си. - Но към момента нищо не е свършило. Имаме още работа и би трябвало да се представим на високо равнище до самия завършек на сезона, тъй като желаеме да приключим колкото е допустимо по-силно. Дано се случи, към момента сме в доста добра позиция. Това ще значи, че сме спечелили Висшата лига, и ще бъдем доста щастливи. Но след това ще би трябвало да погледнем към бъдещето и когато на почитателите бъде разрешено да се завърнат на стадиона, съм сигурен, че дружно ще имаме по-различно празненство. "

Халфът разкри, че сега всички играчи на " Ливърпул " се усещат в сигурност поради прецизното съблюдаване на противоепидемичния протокол по време на тренировки. Заниманията на тимовете от Премиър лийг бяха обновени предходната седмица при изключителни ограничения за хигиена.

" Имаме разнообразни стратегии на подготовка, които всеки следва съгласно самостоятелните указания - описа Хендерсън. - Момчетата наподобяват сносно физически и не считам, че това може да е някакъв проблем. След няколко седмици тренировки на цялостни обороти ще бъдем тъкмо там, където спряхме, уповавам се. За нас в " Ливърпул " всичко наподобява наред. Чудесно е, че сме още веднъж дружно и всички се усещат добре и спокойни. Дано по този начин е и във всички останали тимове в Премиър лийг. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР