За личния живот на Владимир Путин има само неофициална информация.

...
За личния живот на Владимир Путин има само неофициална информация.
Коментари Харесай

Любовниците на Путин и неговите деца

За персоналния живот на Владимир Путин има единствено неофициална информация. Твърди се, че той има най-малко три деца от някогашната гимнастичка - олимпийската шампионка Алина Кабаева и една щерка от някогашната домашна помощница Светлана Кривоногих, написа американското бизнес издание „ Уолстрийт Джърнъл “ (Wall Street Journal).

Поводът за обявата е решението на Съединени американски щати да наложи наказания на децата на Путин - двете му дъщери от брака с Людмила Путина поради войната с Украйна. Людмила е единствената жена, с която Владимир Путин е имал формален брак.

„ Уолстрийт Джърнъл “ твърди, че американските управляващи са обмисляли да наложат наказания и против Кабаева поради съветската инвазия в Киев, само че са се отказали, с цел да не ядосат Путин.

Алина Кабаева и децата ѝ

Позовавайки се на неназовани американски публични лица „ Уолстрийт джърнъл “ написа, че 38-годишната Кабаева е другарка на съветския президент, на който е родила минимум три деца. (руски медии пишат за 4 деца – бел. ред.)Американските управляващи я подозират, че тя крие част от благосъстояние на Путин зад граница.

Олимпийската шампионка е била и остава евентуална цел на глобите на Съединени американски щати. До налагането им против Кабаева обаче не се е стигнало. Причината е, че е победило мнението, че това може да бъде прегледано като удар против Путин, което в допълнение да докара до ескалация на напрежението сред Русия и Съединени американски щати и да попечи на мирните договаряния с Украйна, настояват неназовани американски публични източници на изданието.

Според представители на американски и европейски разследващи служби Алина Кабаева е била дълго време в Швейцария. Американски чиновници, осведомени с делата на гимнастичката, настояват, че тя е живяла в имение с високи стени покрай Женева.

Украинските управляващи са изпратили писмо до швейцарското държавно управление през април с искане на Кабаева да бъде неразрешено да влиза в страната, а имуществото ѝ да бъде иззето. Швейцарските управляващи обаче са дали отговор, че нямат доказателства, че съветската гимнастичка е в страната, напомня американското издание.

На 22 април Кабаева изненадващо се появи в Москва след години в конспиративност, писаха преди дни съветски медии. Тя беше във „ ВТБ Арена “ на проява и подготовка на юношеския народен тим по художествена гимнастика.

Името на Алина Кабаева се появява на уеб страницата на Кремъл за първи път през 2001 година

През 2008 година вестник " Московский корреспондент " написа, че Путин, който по това време е публично женен за Людмила, е предложил брак на Кабаева. Путин отхвърля, а няколко дни по-късно вестникът е закрит.

Приблизително по това време Кабаева напуща спорта и става народен представител от партията на Путин - „ Единна Русия “. През 2014 година тя напуща Народното събрание и става ръководител на борда на шефовете на холдинга „ Национална медийна група “, в която влиза и „ Първи канал “.

След 2013 година олимпийската шампионка и роднините ѝ получават 6 жилището в Русия, две къщи и земя в най-престижните региони на Москва и Санкт Петербург. Кабаева и членовете на фамилията ѝ не са дали отговор на въпросите изпратени по е-поща от +Уолстрийт Джърнъл “.

Различни издания, базирайки се на швейцарски, европейски и американски източници, пишат, че през 2015 година Кабаева ражда първото дете на Путин в елитна швейцарска клиника с аспект към езерото Лугано. Твърди се, че тогава гимнастичката е родила щерка на съветския президент.

По време на хипотетичното раждане Владимир Путин не се е появявал обществено в продължение на 8 дни, като се счита, че най-вероятно е бил дружно с Кабаева. Кремъл обаче назова това подправена вест.

През 2019 година Кабаева ражда две момчета – близнаци, на съветския президент в елитна клиника в Москва, написа „ Уолстрийт джърнъл “, като се базира на неназовани американски публични ицточници. Изданието обръща внимание на обстоятелството, че новината за това е оповестена на уеб страницата на „ Московски комсомолец “, само че по-късно бързо е изтрита.

Министерството на финансите на Съединени американски щати, което съгласно източници на „ Уолстрийт джърнъл “ към този момент е подготвило пакет от наказания против Кабаева, също е отказало коментар. Говорителят на съветският президент Дмитрий Песков не дал отговор на запитвания на изданието.

Какво се знае за децата на Путин?

Официално Владимир Путин има две дъщери от брака си с Людмила, по татко Шкребнева. Той се развежда с нея през 2013 година Руският президент не обича да приказва за фамилията си, а последната фотография на него с дъщерите му е оповестена през 2002 година

На 6 април Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи наказания против Катерина Владимировна Тихонова и Мария Владимировна Воронцова - точно тях публицистите назовават дъщерите на Путин от формален брак.

През есента на 2020 година неправителствената организация " Проект ", която беше оповестена за вражеска и закрита наскоро, писа за жителката на Санкт Петербург Светлана Кривоногих. Тя е показана като другарка на Путин, която получава " скъпи дарове " от негови приятелите и става акционер в банка " Россия ". Преди това Кривоногих е била домашна помощничка.

„ Уолстрийт джърнъл “ отбелязва, че дъщерята на Кривоногих - Елизавета " необикновено доста наподобява на съветския президент ".

Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков споделя, че за първи път чува името на тази жена.

Кореспондентът на съветската работа на Би Би Си Андрей Захаров изяснява за какво информацията за роднините на Путин е значима.

В публицистиката има два съществени дискурса за отразяване на персоналния живот на политическите водачи. Единият споделя, че тази информация е от публичен интерес единствено в случай че членове на фамилията на министър председатели или президенти употребяват позицията си, с цел да се обогатят. Другият нормално се назовава " жълт " - всяка вест от живота на водача на страната е забавна, даже в случай че брачната половинка му е била забелязана пияна на улицата нагледно казано.

Путин усърдно крие информация за фамилията си, само че това, което обществено става знае се обвързвано със замогването на неговите близки.

Едната от формалните му дъщери Катерина Тихонова оглавява научната фондация " Инопрактика ", която получава великодушни държавни дотации.

Майката на хипотетичната му трета щерка - Светлана Кривоногих е акционер в банка „ Россия “, която американските управляващи назовават банката от най-близкото обграждане на Путин.

Същото е и с Алина Кабаева. Тя оглавява борда на шефовете на „ Национална медийна група “, чийто главен акционер е същата банка " Россия ". „ Национална медийна група “ има няколко известни телевизионни канала. Американското издание отбелязва, че след началото на войната с Украйна информацията, че Кабаева работи там, изчезна от уеб страницата на холдинга.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР