За личния живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня

...
За личния живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня
Коментари Харесай

Меган Маркъл хваната в лъжа

За персоналния живот на Меган Маркъл преди да стане херцогиня от дълго време се носят легенди и митове. За никого не е загадка, че тя има един брак и един бракоразвод зад тила си, само че за останалите й връзки знаем прекомерно малко и е мъчно да се отсее истина от спекулации.

Подобен е казусът и с хипотетичната случка на Маркъл с британския футболист Ашли Коул . Той стана известен в светските среди с това, че изневери на брачната половинка си Черил Коул.

И палавият му манталитет ни накара да имаме вяра, че сред него и Меган може в действителност да е имало нещо. Според мълвата, през 2013 година Ашли Коул се е опитвал много настоятелно да притегли вниманието на тогавашната звезда от " Костюмари " посредством контактуване в обществените мрежи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от CFCVN Chelsea FC (@chelseafcvietnam) на Окт 17, 2019 в 1:24 PDT

Това самопризнание херцогинята на Съсекс е направила пред журналистка преди години. А още тогава то бе тълкувано от мнозина като опит да увеличи известността си , която тогава бе надалеч от днешното равнище.

Днес братът на Алши Коул Мати върна тази тематика на дневен ред със своя коментар. Той е безапелационен, че брат му в никакъв случай не се опитвал да смъква Меган , тъй като тя просто не е неговият вид жена и няма по какъв начин да е бил притеглен от нея, написа The Sun.
 Принц Хари, Меган Маркъл и тайната им база отвън Англия
Тайната база на Хари и Меган

Къде ще се крият двамата

И по този начин остава без отговор въпросът дали Маркъл не се е пробвала просто да си направи на ниска цена ПР на гърба на футболиста, прочут със слабите си ангели....
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР