За лековитите способности на кръвта от костенурки се говори не

...
За лековитите способности на кръвта от костенурки се говори не
Коментари Харесай

Кръв от костенурки – истинският еликсир на младостта?

За лековитите качества на кръвта от костенурки се приказва не от през вчерашния ден.

Много от старите хора имат вяра, че тя е формирана от голям брой микроелементи, които въздействат благотворно върху човешкото здраве, освен това дотам, че постоянната й консумация съгласно тях може да излекува даже и нелечими заболявания. Поводът да си напомним или по-скоро проучим качествата на този чудноват лек е скандалното самопризнание, пристигнало от още по-скандалната фолк певица Дебора – до скоро една от участничките в новия сезон на Big Brother: Most Wanted.

Оказа се, че чалга фурията е измежду най-верните почитателки на костенуркова кръв. Миналата година тя втрещи почитателите си, като призна, че пиела кръв от костенурка, с цел да се защищити от бръчки и заболявания. За пръв път за тайнствения балсам на младостта тя научила напълно инцидентно, когато се сблъскала преди време с жестока бъбречна рецесия. Тогава прочела, че кръвта от костенурка пособия при многочислени болести на разнообразни органи от тялото.

Преди време медиите гръмнаха с новината, че самият Цар Киро (по рождение Кирил Рашков) отглеждал костенурки в двора си поради... кръвта им. От живителната течност на достопочтените влечуги пиели всички членове на ромската фамилия. За лековитите свойства на кръвта от сухоземната костенурка Рашкови научили около тежкото заболяване на сина на Цар Киро. Самият той страда от няколко тежки болести и по тази причина постоянно пиел от нея.

Още по тематиката прочети тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР